Se nyhedsbrevet i browser
 

ErhvervsNyt

20. januar 2023
 
 

Herlev får sin første klimahandleplan

 
dialogmøde 2021
 
Herlev Kommunalbestyrelse har den 18. januar 2023 vedtaget Herlevs første klimahandleplan. Det er en bred og ambitiøs plan, som beskriver hvordan Herlev bliver en CO2-neutral kommune. Planen dækker hele Herlev som geografisk område. Det vil sige, at planen er for alle borgere, virksomheder og foreninger samt for kommunens egen drift.
 
I planen er der 101 indsatser, der skal flytte os fra mål til handling. Indsatserne er fordelt på seks forskellige temaer:
  • Energi
  • Transport og mobilitet
  • Affald og genbrug
  • Indkøb og grøn adfærd
  • Bæredygtig byudvikling
  • Klimatilpasning
Planen er lavet i samarbejde med en bred vifte af aktører i Udvalg for Klimahandleplan for Herlev Kommune, eksempelvis Herlev Hospital, Vestforbrænding, HOFOR, KAB, DAB og lokale virksomheder og borgere. Det tætte samarbejde med centrale aktører skal sikre, at planens mål omsættes til konkret handling.
 
Læs mere om Klimahandleplan 2050
 

Varmeplan for Herlev Kommune vedtaget

 
Dronebillede af Herlev
 
Herlev Kommunalbestyrelse har den 7. december 2022 godkendt en varmeplan, som skaber klarhed om, at olie- og naturgaskunder kan blive koblet til fjernvarmenettet inden udgangen af 2028. På herlev.dk/fjernvarme kan du finde en tidsplan for fjernvarmeudbygningen i de forskellige områder af kommunen.

Efter vedtagelsen af varmeplanen, har Herlev Kommune sendt over 6.000 breve ud til bygningsejere i kommunen med besked om, hvad der gælder for deres område.

Udfasningen af olie og naturgas fra varmeforsyningen er et vigtigt skridt på vejen mod et klimaneutralt Herlev.
 
Læs mere om fjernvarmeudbygning
 

Hvor gode er I til at udnytte jeres digitale muligheder?

 
 
Tag Erhvervshus Hovedstadens test og bliv klog på, hvilke områder I bør fokusere på, når det gælder brug af kundedata, automatisering, kunstig intelligens og cybersikkerhed. Når du har taget testen, modtager du en personaliseret e-mail med råd og tips til at blive mere digital og effektiv.
 
Erhvervshus Hovedstaden hjælper hvert år +5000 virksomheder med forretningsmæssig udvikling og finansiering. De kan også hjælpe dig og din virksomhed.

Tag testen her
 

FGU NORD holder åbent hus for erhvervslivet

 
FGU NORD
 
Kom til åbent hus hos FGU Nord og hør mere om hvordan FGU arbejder med at få unge videre i job og/eller uddannelse. Du kan også høre om samarbejdet mellem skolen og det omkringliggende erhvervsliv herunder erhvervsgrunduddannelsen, erhvervsmentorprojekt samt elevernes erhvervstræning, hvor der er brug for stærke bånd til erhvervslivet.

Åbent hus finder sted den 24. januar 2023 kl. 16.00-18.00 på Gladsaxevej 315, 2860 Søborg.
 
Læs mere
 
Erhvervshus Hovedstaden hjemmeside
 

Events og workshops hos Erhvervshus Hovedstaden

 
Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for dig, som er virksomhedsejer, med temaer som digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere. Du møder forretningsudviklere med ekspertviden, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage.

Klik på datoerne og læs mere om programmet:
Se mere om Erhvervshus Hovedstaden
 

Kontakt Erhvervsteamet

Chefkonsulent
Birgitte Steenstrup Berchtold
Birgitte.Steenstrup.Berchtold@herlev.dk 
40 32 59 55
Erhvervskonsulent
Marie Haenschke
Marie.Haenschke@herlev.dk 
21 55 77 70