Se nyhedsbrevet i browser
 

ErhvervsNyt

23. februar 2023
 
 

Månedens grønne casevirksomhed: Linatex har fastholdt deres elforbrug, men øget omsætningen i en krisetid

 
Produkter fra Linatex

Linatex er en produktionsvirksomhed, som leverer løsninger i teknisk plast, teknisk genbrugsplast og gummi til industrien. Linatex har i næsten 20 år haft adresse på Smedeholm i Herlev, hvor de betjener et bredt udvalg af kunder indenfor blandt andet fødevareindustrien og medicinalindustrien.

Lige som hos mange andre virksomheder, har de stigende energipriser også kunne mærkes hos Linatex, hvor mange maskiner kører i både dags- og aftentimerne. Derfor har Linatex sat gang i flere forskellige indsatser for at spare på energien. Eksempelvis har udskiftning af maskiner, porte og lys samt et fokus på inddragelse af virksomhedens medarbejdere gjort en mærkbar forskel.
 
Læs hele historien om Linatex
 

Klar til de nye lovkrav om affaldssortering? Deltag i fyraftensmøder og få hjælp til at komme i mål

 
dialogmøde 2021

Alle danske virksomheder har fra nytår skulle sortere deres affald i de 10 husstandslignende affaldstyper. Det er et lovkrav og det er der mange som ikke ved. 
 
Herlev Kommune har i samarbejde Econet hjulpet to lokale casevirksomheder til at imødekomme de nye lovkrav, ved at identificere deres affaldstyper og etablere sorteringsløsninger. De to virksomheder deler nu deres erfaringer og gode løsninger med andre virksomheder i Herlev Kommune – så endnu flere kan komme i mål.

Kom til fyraftensmøde den 2. marts hos Vitrex Medical eller den 21. marts hos iGRAIN og få nem og effektiv hjælp til selv at komme i mål med de nye lovkrav. Alle er velkommen til at deltage, og det er gratis.

Du kan
  1. Få en snak med den lokale virksomhed om deres erfaringer.
  2. Få hjælp af affaldskonsulenterne fra Econet.
  3. Få vejledning fra affaldsfolkene hos Herlev Kommune.
  4. Få kaffe og kage.
  5. Deltage i konkurrencen Guldkarameller, gulerødder eller et gavekort.
Læs mere og tilmeld dig fyraftensmøderne
 

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev inviterer til fokusgruppemøde om samarbejde med lokale virksomheder

 
frivillige hænder
 
Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev er en forening som støtter og udvikler foreningslivet og etablerer selvhjælpsgrupper for mennesker i svære livssituationer. 
 
Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev ønsker at indgå i et samarbejde med det lokale erhvervsliv i Herlev. I samarbejdet vil virksomheden få adgang til tilbud inden for trivsel og netværk som et add-on til den klassiske sundhedssikring til medarbejderne. Ligeledes giver det mulighed for at tage et socialt ansvar lokalt. Virksomhedens medarbejdere får også en let adgang til, og indblik i, evt. frivilligt arbejde.
 
Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev får på den anden side en støtte til det daglige arbejde, både på udbudssiden men også via kompetenceløft til de frivillige.

Fokusgruppemøde
Ønsker du at være med til at drøfte rammerne for et kommende samarbejde, så kom til fokusgruppemøde den 14. marts kl. 19.00-20.00 på Herlev Hovedgade 172.

Vil du høre mere?
Kontakt Jeanette Sylvest, formand for bestyrelsen på tlf.: 93 80 83 85
 
Læs mere om Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev
 

Klar Parat Klimastart – et målrettet forløb for SMV-medlemmer af Dansk Erhverv

 
Klimastart
  
Dansk Erhverv tilbyder et målrettet klimaforløb rettet mod SMV’er, som sætter den enkelte virksomhed i stand til at arbejde strategisk og målrettet med virksomhedens klimaindsats, opnå en højere grad af energieffektivitet og synliggøre resultaterne.

I takt med at større virksomheder og offentlige organisationer forpligter sig til at levere CO2-reduktioner dokumenteret gennem klimaregnskaber, vil dette automatisk føre til krav ned i værdikæden, hvor du som leverandør skal kunne dokumentere din CO2-udledning og dine reduktionsmål.

Det kan være vanskeligt at tage hul på den opgave, men med et skræddersyet otte ugers forløb får du hjælp til at udvikle et klimaregnskab, sætte realistiske reduktionsmål, sikre en strategisk forankring af indsatsen og synliggøre dine resultater.

Vil du høre mere?
Deltag i Dansk Erhvervs morgenmøde den 1. marts 2023 kl. 9.00-10.30 
 
Tilmeld dig morgenmødet
 
Erhvervshus Hovedstaden hjemmeside
 

Events og workshops hos Erhvervshus Hovedstaden

 
Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for dig, som er virksomhedsejer, med temaer som digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere. Du møder forretningsudviklere med ekspertviden, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage.

Klik på datoerne og læs mere om programmet:
Se mere om Erhvervshus Hovedstaden
 

Kontakt Erhvervsteamet

Chefkonsulent
Birgitte Steenstrup Berchtold
Birgitte.Steenstrup.Berchtold@herlev.dk 
40 32 59 55
Erhvervskonsulent
Marie Haenschke
Marie.Haenschke@herlev.dk 
21 55 77 70