Se nyhedsbrevet i browser
 

ErhvervsNyt

23. marts 2023
 
 

Bliv en del af særlig Herlev indsamling til udsatte børn og deres familier - Hør mere til informationsmøde den 27. marts

 
Alle vores børn
 
Sammen om ”Alle vores børn”
Lørdag den 15. april 2023 kl. 20.00 slår Røde Kors, DBU, Fodboldfonden og TV 2 dørene op for TV-indsamlingen ”Alle vores børn”. Det sker live fra Herlev Hallerne, hvor Melvin Kakooza og Camilla Martin byder velkommen til en rørende, vigtig og festlig aften.
 
Lige nu kæmper mange børn i Herlev og resten af Danmark en daglig kamp i udsatte familier. Børnene står udenfor fællesskaber, som er vigtige for deres trivsel. Det både kan og skal vi gøre noget ved. Derfor håber vi, at din virksomhed har lyst til at være en del af en helt særlig Herlev indsamling, der samler byens erhvervsliv, borgere og foreningsliv om at gøre en afgørende forskel for udsatte børn i Herlev og resten af Danmark.
 
Informationsmøde den 27. marts kl. 15.00-16.00
Borgmester Thomas Gyldal Petersen og Røde Kors inviterer til to informationsmøde for virksomheder den 27. marts kl. 15.00-16-00. Her kan du høre mere om mulighederne for at blive en del af indsamlingen. Mødet afholdes på Herlev Rådhus, Herlev Bygade 90, 2730 Herlev (indgang E). 
Tilmeld dig her
 

Ledige pladser til gratis energitjek for detail - Tilmeld dig senest den 24. marts

 
dialogmøde 2021
 
Herlev Kommune tilbyder et gratis energitjek til detailbutikker i Herlev. Energitjekket udføres af en uvildig energirådgiver fra GH-Energi, og er en 20 minutters screening af dine forretningslokaler. Her vil du få input til konkrete energisparetiltag i din virksomhed.

For de virksomheder hvor der findes et stort besparelsespotentiale, vil der være mulighed for et udvidet energitjek efterfølgende.

Hvornår: Energitjekkene foretages den 12.-14. april 2023 mellem kl. 9.00 og 13.00.

Tilmelding: For at sikre et så effektivt tjek som muligt, vil interesserede virksomheder blandt andet blive bedt om, at oplyse information om el- og varmeforbrug ved tilmelding. Tilmeldingsfristen er fredag den 24. marts 2023.

Spørgsmål:
Ved spørgsmål kontakt erhvervskonsulent Marie Haenschke på tlf. 21 55 77 70 eller mail Marie.Haenschke@herlev.dk 
 
Læs mere og tilmeld dig energitjek
 

SDU inviterer til afslutningskonference om Supply Chain Resilience

 

Den 31. maj 2023 kan du komme til afslutningskonference på SDU Slagelse og høre om resultaterne af projektet Supply Chain Resilience i små og mellemstore produktionsvirksomheder.

Hør Westrup A/S og Exhausto A/S fortælle om deres deltagelse i projektet, hvad det har givet dem, og hvordan de arbejder med at sikre robusthed i deres forsyningskæder, og hør forskerne fortælle om deres findings og konklusioner. De vil også præsentere de værktøjer, der er lavet på baggrund af projektet og give dig nogle greb til at sikre implementering i en travl hverdag – og endelig får du et eksemplar af slutrapporten med hjem.
 
Projektet er støttet af Industriens Fond og gennemført af professor Jan Stentoft og lektor Ole Stegmann Mikkelsen fra Syddansk Universitet i samarbejde med 18 danske produktionsvirksomheder.
 
Se program og tilmeld dig her
 
Erhvervshus Hovedstaden hjemmeside
 

Events og workshops hos Erhvervshus Hovedstaden

 
Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for dig, som er virksomhedsejer, med temaer som digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere. Du møder forretningsudviklere med ekspertviden, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage.

Klik på datoerne og læs mere om programmet:
Se mere om Erhvervshus Hovedstaden
 

Kontakt Erhvervsteamet

Chefkonsulent
Birgitte Steenstrup Berchtold
Birgitte.Steenstrup.Berchtold@herlev.dk 
40 32 59 55
Erhvervskonsulent
Marie Haenschke
Marie.Haenschke@herlev.dk 
21 55 77 70