Se nyhedsbrevet i browser
 

ErhvervsNyt

14. april 2023
 
 

Affaldssortering: Lavpraktiske løsninger og involvering af medarbejdere har skabt værdi for iGRAIN

 
dialogmøde 2021
 
Som deltager i Herlev Kommunes projekt om affaldssortering, har iGRAIN fået sparring og vejledning fra Econet og Herlev Kommune, for at kunne imødekomme de nye lovkrav om sortering af husholdningslignende affald. Den 21. marts 2023 inviterede iGRAIN til fyraftensmøde, for at dele deres erfaringer med andre lokale virksomheder.
 
iGRAIN har blandt andet haft et stort fokus på at involvere virksomhedens medarbejdere, for at finde frem til individuelle og fælles behov. Her blev det tydeligt, at der var brug for forskellige løsninger i produktionen og kontorområdet. Derudover har iGRAIN haft fokus på at implementere meget lavpraktiske løsninger ved for eksempel at benytte gamle papkasser som skraldespande. 
 
Læs hele historien om iGRAIN
 

Du kan stadig nå det: Bliv en del af særlig Herlev indsamling til udsatte børn og deres familier

 
Alle vores børn
 
Sammen om ”Alle vores børn”
Lørdag den 15. april 2023 kl. 20.00 slår Røde Kors, DBU, Fodboldfonden og TV 2 dørene op for TV-indsamlingen ”Alle vores børn”. Det sker live fra Herlev Hallerne, hvor Melvin Kakooza og Camilla Martin byder velkommen til en rørende, vigtig og festlig aften.

Lige nu kæmper mange børn i Herlev og resten af Danmark en daglig kamp i udsatte familier. Børnene står udenfor fællesskaber, som er vigtige for deres trivsel. Det både kan og skal vi gøre noget ved. Derfor håber vi, at din virksomhed har lyst til at være en del af en helt særlig Herlev indsamling, der samler byens erhvervsliv, borgere og foreningsliv om at gøre en afgørende forskel for udsatte børn i Herlev og resten af Danmark.
 
Bliv en del af indsamlingen
 

Godt gang i energitjek hos lokale virksomheder

 
Energitjek hos Røde Kors
 
I denne uge gennemfører Herlev Kommune energitjek for detailbutikker. Erhvervskonsulent Marie Haenschke og CEO i GH-Energi Gert Halldén er på besøg hos lokale virksomheder, for at undersøge mulighederne for energibesparelser. Vejen gik blandt andet forbi Røde Kors Butikken på Herlev Torv (på billedet), hvor der blandt andet blev snakket om optimering af belysningen i butikkens lokaler.
 
Erfaringerne fra besøgene deles i ErhvervsNyt, når projektet er afsluttet.
 
Erhvervshus Hovedstaden hjemmeside
 

Events og workshops hos Erhvervshus Hovedstaden

 
Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for dig, som er virksomhedsejer, med temaer som digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere. Du møder forretningsudviklere med ekspertviden, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage.

Klik på datoerne og læs mere om programmet:
Se mere om Erhvervshus Hovedstaden
 

Kontakt Erhvervsteamet

Chefkonsulent
Birgitte Steenstrup Berchtold
Birgitte.Steenstrup.Berchtold@herlev.dk 
40 32 59 55
Erhvervskonsulent
Marie Haenschke
Marie.Haenschke@herlev.dk 
21 55 77 70