Se nyhedsbrevet i browser
 

ErhvervsNyt

30. juni 2023
 
 

Dialogmøde for erhvervslivet 2023

 
Herlev Kommune inviterer alle erhvervsdrivende i Herlev til det årlige dialogmøde for erhvervslivet den 4. oktober 2023 kl. 15.00-18.00 i Herlev Medborgerhus.
 
Her kan du blandt andet møde erhvervsminister Morten Bødskov. Du kan også blive klogere på de nye krav til bæredygtighedsrapportering og hvad det kommer til at betyde for din virksomhed. Der vil være mulighed for at besøge boderne i vidensbazaren og blive inspireret til nye tiltag i din virksomhed. Derudover skal der uddeles Grøn Erhvervspris og Herlev Erhvervspris.
 
Det komplete program for dagen offentliggøres efter sommerferien.
 
Det er gratis at deltage. Tilmeld dig allerede nu, for at sikre dig en plads på årets dialogmøde. 
 
Tilmeld dig dialogmødet
 

Nu kan du indstille kandidater til Herlev Erhvervspris 2023

 
Kender du en virksomhed, som fortjener at vinde Herlev Erhvervspris 2023? Måske din egen virksomhed skal være årets vinder? Så er det nu, du har muligheden for at indstille kandidater til prisen.

Herlev Erhvervspris uddeles en gang om året og gives til en Herlev-baseret virksomhed, der har gjort en særlig indsats for lokalområdet fx ved at:
  • bidrage til at skabe arbejdspladser og udvikling i Herlev
  • tage initiativer, der inddrager uddannelsesinstitutioner, foreninger eller andre virksomheder
  • tage et socialt ansvar fx ved at ansætte elever, lærlinge eller socialt udsatte
  • udvikle innovative produkter og løsninger fx på klima- og miljøområdet
  • bidrage til at profilere Herlev
Blandt indstillinger, der opfylder kravene, udvælger Herlevs Erhvervsråd vinderen og prisen overrækkes ved det årlige Dialogmøde for Erhvervslivet den 4. oktober 2023.
 
Indstil en kandidat til Herlev Ervhvervspris
 

Borgmesteren på besøg hos CPH Steel

 
 
I maj måned besøgte Borgmester Thomas Gyldal Petersen den lokale smedevirksomhed CPH Steel. CPH Steel flyttede fra Glostrup til Herlev sidste år for at få mere plads. Det går nemlig forrygende med forretningen. Virksomheden har vækstet 10 procent hvert år siden etableringen i 2007.
 
Besøget var planlagt i samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden, som har ydet sparring til virksomheden om blandt andet ledelse. Direktør hos CPH Steel, Morten Rosenberg fortæller om forløbet:
 
”Takket være Erhvervshus Hovedstaden har jeg fået redskaber til at styrke min lederstil og kompetenceudvikle ledergruppen og medarbejdere i overensstemmelse med virksomhedens vækststrategi. Jeg fik inspiration til en ny måde at arbejde på. Det var sundt for mig at lære at tænke på og formulere mine drømme for forretningen". 
 
Erhvervshus Hovedstaden har skrevet en historie om besøget og CPH Steels vækstrejse, som du kan læse via linket herunder.  
 
Læs historien om CPH Steel
 
Erhvervshus Hovedstaden hjemmeside
 

Events og workshops hos Erhvervshus Hovedstaden

 
Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for dig, som er virksomhedsejer, med temaer som digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere. Du møder forretningsudviklere med ekspertviden, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage.

Klik på datoerne og læs mere om programmet:
Se mere om Erhvervshus Hovedstaden
 

Brug for hjælp til rekruttering?

Hvis du har brug for hjælp til at finde en medarbejder, tilbyder Herlev Kommunes virksomhedsteam at hjælpe dig.

De vil også meget gerne komme på besøg og fortælle om dine muligheder for f.eks. løntilskud, virksomhedspraktik og fleksjob. Kontakt jobbutikken på tlf. 44 52 56 66 eller skriv til jobcenter@herlev.dk 
 
 

Kontakt Erhvervsteamet

Chefkonsulent
Birgitte Steenstrup Berchtold
Birgitte.Steenstrup.Berchtold@herlev.dk 
40 32 59 55
Erhvervskonsulent
Marie Haenschke
Marie.Haenschke@herlev.dk 
21 55 77 70