Se nyhedsbrevet i browser
 

ErhvervsNyt

25. august 2023
 
 
 

Programmet er klar

Herlev Kommune inviterer alle erhvervsdrivende i Herlev til det årlige dialogmøde for erhvervslivet den 4. oktober 2023 kl. 15.00-18.00 (vidensbazar fra kl. 14.30) i Herlev Medborgerhus.
 
Her kan du blandt andet møde erhvervsminister Morten Bødskov. Du kan også blive klogere på de nye krav til bæredygtighedsrapportering og hvad det kommer til at betyde for din virksomhed. Der vil være mulighed for at besøge boderne i vidensbazaren og blive inspireret til nye tiltag i din virksomhed. Derudover skal der uddeles Grøn Erhvervspris og Herlev Erhvervspris.
 
 
Det er gratis at deltage. Tilmeld dig via linket herunder.
 
Tilmeld dig dialogmødet
 

Indstil kandidater til Herlev Erhvervspris 2023

 
Herlev Erhvervspris uddeles én gang om året og gives til en Herlev-baseret virksomhed, der har gjort en særlig indsats for lokalområdet fx ved at:
  • bidrage til at skabe arbejdspladser og udvikling i Herlev
  • tage initiativer, der inddrager uddannelsesinstitutioner, foreninger eller andre virksomheder
  • tage et socialt ansvar fx ved at ansætte elever, lærlinge eller socialt udsatte
  • udvikle innovative produkter og løsninger fx på klima- og miljøområdet
  • bidrage til at profilere Herlev
Alle kan indstille kandidater. Blandt indstillinger, der opfylder kravene, udvælger Herlevs Erhvervsråd vinderen og prisen overrækkes ved det årlige Dialogmøde for Erhvervslivet den 4. oktober 2023.
 
Indstil en kandidat til Herlev Ervhvervspris
 

Event: Få inspiration og økonomisk støtte til bæredygtig omstilling

 
Den 26. september afholder Herlev, Ballerup og Gladsaxe kommune i samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden et gå-hjem-møde for virksomheder, der ønsker at komme godt i gang med bæredygtighedsindsatsen.

Her vil forretningsudvikler Steven Møller fra Erhvervshus Hovedstaden fortælle om muligheden for at søge midler til grøn omstilling via puljerne SMV:Grøn og SMV:Grønne Kompetencer. Der vil også være et oplæg fra Catja Winther, CEO hos Partneren, som vil fortælle om virksomhedens erfaringer med SMV:Grøn.

Arrangementet er gratis og afholdes den 26. september 2023 kl. 15.00-16.30 hos Carl Ras, Mileparken 31 i Herlev.
 
Se program og tilmeld dig her
 

Lær at lave et CO2-regnskab

 
En klimaklar produktionsvirksomhed er en konkurrencedygtig virksomhed. De store virksomheder kræver i stigende grad overblik over CO₂ -aftrykket og konkrete reduktionsplaner. De forpligter sig til at reducere CO₂ -udledninger fra hele værdikæden - også fra deres underleverandører. Derfor kræver både de store virksomheder i Danmark og kunder på eksportmarkederne nu, at I som underleverandører har viden om jeres CO₂ -aftryk.
 
Med Klimaklar Produktionsvirksomhed tilbyder Dansk Industri og Industriens Fond et gratis lærings- og rådgivningsforløb for alle danske produktionsvirksomheder med en industribranchekode. Som deltager i forløbet, får I viden og værktøjer til at forstå egen CO₂-data, sætte reduktionsmål og få inspiration til god klimakommunikation

Lyder det som noget for dig?
 
Læs mere og tilmeld din virksomhed her
 
Erhvervshus Hovedstaden hjemmeside
 

Events og workshops hos Erhvervshus Hovedstaden

 
Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for dig, som er virksomhedsejer, med temaer som digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere. Du møder forretningsudviklere med ekspertviden, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage.

Klik på datoerne og læs mere om programmet:
Se mere om Erhvervshus Hovedstaden
 

Brug for hjælp til rekruttering?

Hvis du har brug for hjælp til at finde en medarbejder, tilbyder Herlev Kommunes virksomhedsteam at hjælpe dig.

De vil også meget gerne komme på besøg og fortælle om dine muligheder for f.eks. løntilskud, virksomhedspraktik og fleksjob. Kontakt jobbutikken på tlf. 44 52 56 66 eller skriv til jobcenter@herlev.dk 
 

Kontakt Erhvervsteamet

Chefkonsulent
Birgitte Steenstrup Berchtold
Birgitte.Steenstrup.Berchtold@herlev.dk 
40 32 59 55
Erhvervskonsulent
Marie Haenschke
Marie.Haenschke@herlev.dk 
21 55 77 70