Se nyhedsbrevet i browser
 

ErhvervsNyt

19. september 2023
 
 

Mød Farumhus til Dialogmøde for Erhvervslivet og hør hvordan elregningen blev halveret

 
Hos Farumhus i Herlev produceres der brød og kager til alle kædens 19 butikker. Som bageri har Farumhus et stort energiforbrug, og de høje energipriser har tydeligt kunne mærkes. Det er dog lykkedes Farumhus at halvere udgifterne til strømforbruget. En stor del af besparelsen, er kommet ved at flytte produktionen til tidspunkter hvor strømmen var billigst. Det har også krævet en tidlig inddragelse af virksomhedens medarbejdere. 
 
Adm. direktør hos Farumhus, Maj-Britt Damgaard, deltager ved dette års Dialogmøde for Erhvervslivet, for at fortælle mere om, hvordan virksomheden er lykkedes med at reducere elregningen.  
 
Tilmeld dig dialogmødet
 

Husk at tilmelde dig Dialogmøde for Erhvervslivet 2023

 
Herlev Kommune inviterer alle erhvervsdrivende i Herlev til det årlige dialogmøde for erhvervslivet den 4. oktober 2023 kl. 15.00-18.00 (vidensbazar fra kl. 14.30) i Herlev Medborgerhus.
 
Her kan du blandt andet møde erhvervsminister Morten Bødskov. Du kan også blive klogere på de nye krav til bæredygtighedsrapportering og hvad det kommer til at betyde for din virksomhed. Der vil være mulighed for at besøge boderne i vidensbazaren og blive inspireret til nye tiltag i din virksomhed. Derudover skal der uddeles Grøn Erhvervspris og Herlev Erhvervspris.
 
 
Det er gratis at deltage. Tilmeld dig via linket herunder senest den 27. september 2023.
 
Tilmeld dig dialogmødet
 

Webinar: Virksomheders kompetencebehov i den grønne og digitale omstilling

 
Styrelsen for IT og Læring, Dansk Erhverv og tech ekspert David Guldager sætter sammen fokus på fremtidens kompetencer.
 
Til webinaret møder du Brian Hansen, der er vejleder i eVejledning hos styrelsen for IT og Læring. Du møder også Casper Burlin, der er chefkonsulent hos Dansk Erhverv. Casper vil give et overblik i at søge støtte via kompetencefondsmidler, og et indblik i nogle af de kurser og efteruddannelsesmuligheder, der er hos Dansk Erhverv.
 
Sidst men ikke mindst vil David Guldager, tech- og gadget ekspert på TV2, fortælle om kunstig intelligens på fremmarch i virksomhederne herunder eksempler på, hvordan ChatGPT / AI bruges.
 
Webinaret afholdes den den 3. oktober 2023 fra kl. 14.00-16.00.
 
Læs mere og tilmeld dig her
 
Erhvervshus Hovedstaden hjemmeside
 

Events og workshops hos Erhvervshus Hovedstaden

 
Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for dig, som er virksomhedsejer, med temaer som digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere. Du møder forretningsudviklere med ekspertviden, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage.

Klik på datoerne og læs mere om programmet:
Se mere om Erhvervshus Hovedstaden
 

Brug for hjælp til rekruttering?

Hvis du har brug for hjælp til at finde en medarbejder, tilbyder Herlev Kommunes virksomhedsteam at hjælpe dig.

De vil også meget gerne komme på besøg og fortælle om dine muligheder for f.eks. løntilskud, virksomhedspraktik og fleksjob. Kontakt jobbutikken på tlf. 44 52 56 66 eller skriv til jobcenter@herlev.dk 
 

Kontakt Erhvervsteamet

Chefkonsulent
Birgitte Steenstrup Berchtold
Birgitte.Steenstrup.Berchtold@herlev.dk 
40 32 59 55
Erhvervskonsulent
Marie Haenschke
Marie.Haenschke@herlev.dk 
21 55 77 70