Se nyhedsbrevet i browser
 

ErhvervsNyt

24. oktober 2023
 
 

Lokale virksomheder var samlet til dialogmøde med bæredygtighed i fokus

 
Et bredt udsnit af Herlevs erhvervsliv var den 4. oktober samlet til Dialogmøde for Erhvervslivet i Herlev Medborgerhus. Her blev deltagerne blandt andet klogere på de skærpede EU-krav til bæredygtighedsrapportering. Der var også besøg af Erhvervsminister Morten Bødskov som blandt andet kunne fortælle, at der er et indberetningssystem på trapperne, som vil gøre det nemmere og mere ensartet at rapportere ESG præstationer.
 
Glade prisvindere
Vinderen af Grøn Erhvervspris blev Eltel Networks. Her kunne COO og HR direktør Jonas Vidar Kristiansen modtage prisen, blandt andet fordi Eltel Networks har forpligtet sig til konkrete reduktionsmål for CO2-udledninger i egen drift.

Vinder af Herlev Erhvervspris blev Netto Hækmosen. Her mødte butikschef Marianne Hedegaard op og modtog prisen. Netto i Hækmosen får årets erhvervspris, fordi de tager et socialt ansvar og bidrager positivt til beskæftigelsen i Herlev. 
 
Læs mere om dialogmødet
 

Repair Cafe Herlev er åbnet

 
Lørdag den 7. oktober slog Repair Café Herlev for første gang dørene op. Caféen tager udgangspunkt i det landsdækkende bæredygtige koncept Repair Café Danmark. Her hjælper frivillige med at reparere forbrugernes ødelagte ting, fremfor at kassere og købe nyt. Det er frivilligcentret, ungdomsskolen, Baptistkirken og Affaldsteamet i Herlev, som har samarbejdet om at starte reparationscaféen.

Flere lokale virksomheder har bidraget med donationer til repair cafeen. Blandt andet har Carl Ras doneret værktøj, Føtex ved BIG har støttet med forplejning til de frivillige, Coffee by Storm har doneret kaffe og Farumhus har doneret flotte festkager til åbningen.

Hvis du som privatperson eller virksomhed gerne vil donere værktøj, symaskiner eller andet, kan du kontakte foreningen på mail: repaircafeherlev@gmail.com
 
 

Skal du lave et CO2-regnskab? Brug Klimakompasset

 
Med Klimakompasset kan du få et overblik over din virksomheds udledning af drivhusgasser og få idéer til, hvordan du målrettet kan nedbringe din virksomheds klimaaftryk. Med klimakompasset kan du se hvordan udledningen fordeler sig på forskellige kategorier som energi, transport, indkøb mm. Du kan også få en indikation af, hvor meget din virksomhed kan reducere sit klimaaftryk ved at gennemføre forskellige indsatser.
Læs mere om Klimakompasset
 
 

Events og workshops hos Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for dig, som er virksomhedsejer, med temaer som digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere. Du møder forretningsudviklere med ekspertviden, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage.

Klik på datoerne og læs mere om programmet:
Se flere tilbud fra Erhvervshus Hovedstaden
 

Brug for hjælp til rekruttering?

Hvis du har brug for hjælp til at finde en medarbejder, tilbyder Herlev Kommunes virksomhedsteam at hjælpe dig.

De vil også meget gerne komme på besøg og fortælle om dine muligheder for f.eks. løntilskud, virksomhedspraktik og fleksjob. Kontakt jobbutikken på tlf. 44 52 56 66 eller skriv til jobcenter@herlev.dk 
 

Kontakt Erhvervsteamet

Chefkonsulent
Birgitte Steenstrup Berchtold
Birgitte.Steenstrup.Berchtold@herlev.dk 
40 32 59 55
Erhvervskonsulent
Marie Haenschke
Marie.Haenschke@herlev.dk 
21 55 77 70