Se nyhedsbrevet i browser
 

ErhvervsNyt

20. december 2023
 
 

SMV:Digital - infowebinar om rådgivningsvoucher på 50.000 kr. til digitalisering

 
Drømmer du om bedre overblik og mere simple arbejdsgange i din virksomhed? Skal 2024 være året, hvor du får bedre styr på din digitale sikkerhed? Eller året hvor du når ud til nye kunder og markeder via en online markedsplads eller e-eksport?

Den 29. januar åbner SMV:Digital for en ny pulje, hvor du kan søge om tilskud på 50.000 kr. til privat rådgivning, så du kan få hjælp til at realisere dit næste digitale projekt.

I løbet af januar afholder Erhvervshus Hovedstaden flere infowebinarer, hvor du kan blive klogere på alle kravene og få gode råd til din ansøgning. Læs mere om infowebinarerne herunder:
 
Læs mere om SMV:Digital
 

Salgsworkshop - Styrk dit B2B salg

 
Erhvervshus Hovedstaden afholder en heldags workshop den 22. januar 2024 med inspiration og øvelser i hvordan du kan optimere dit salg til andre virksomheder. Du går derfra med din skræddersyede handlingsplan, så du er klar til at styrke dit salg.

De overordnede emner på agendaen er markedspositionering, kundesegmentering og -styring. Samt hvordan du kan identificere salgspotentiale og gøre brug af kundedata. Derudover stilles der skarpt på tidens trends og tendenser, der medfører ny adfærd og nye salgskanaler. Alt sammen emner, som kan bruges til at skabe din skræddersyede handlingsplan. 
 
Hvornår: 22. januar 2024 kl. 09.00-15.00
Hvor: Erhvervshus Hovedstaden, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø
 
Læs mere og tilmeld dig her
 

Workshop: Få styr på din virksomheds CO2-aftryk

 
Er du klar til at tage hånd om din virksomheds CO2-aftryk? Deltag i Erhvervshus Hovedstadens workshop og få viden og værktøjer, der gør det nemmere for jeres virksomhed at tilgå arbejdet med CO2-beregninger og reduktion af virksomhedens klimabelastning.

Du får en konkret og praksisnær tilgang, som bringer de komplekse klimaspørgsmål tættere på jeres virksomheds hverdag og gør jer klar til at handle på dem.
 
Hvornår: 18. januar 2024 kl. 08.30-16.00
Hvor: Erhvervshus Hovedstaden, Fruebjergvej 3, 2100 København 
 
Læs mere og tilmeld dig her
 

Brug for hjælp til rekruttering?

Hvis du har brug for hjælp til at finde en medarbejder, tilbyder Herlev Kommunes virksomhedsteam at hjælpe dig.

De vil også meget gerne komme på besøg og fortælle om dine muligheder for f.eks. løntilskud, virksomhedspraktik og fleksjob. Kontakt jobbutikken på tlf. 44 52 56 66 eller skriv til jobcenter@herlev.dk 
 
 

Kontakt Erhvervsteamet

Chefkonsulent
Birgitte Steenstrup Berchtold
Birgitte.Steenstrup.Berchtold@herlev.dk 
40 32 59 55
Erhvervskonsulent
Marie Haenschke
Marie.Haenschke@herlev.dk 
21 55 77 70