Se nyhedsbrevet i browser
 

ErhvervsNyt

5. februar 2024
 
 

Få inspiration til at øge biodiversiteten på din virksomheds matrikel

 
Har du et ønske om at øge biodiversiteten på din virksomheds matrikel? Så deltag i denne inspirations-gåtur med OKNygaard og se konkrete eksempler på, hvordan du som virksomhed kan forbedre din biodiversitet til gavn for både natur, dyr og dine kollegaers sundhed.

På turen møder du Kirstine Kot, der er rådgiver i naturbaserede løsninger hos anlægsgartner OKNygaard. Du vil se konkrete eksempler på biodiversitetsprojekter i Herlev og blive klogere på hvordan din virksomhed kan øge biodiversiteten - selv på små udearealer - f.eks. i samarbejde med din nabo eller ved begrønning af flader.

Hvornår: Tirsdag den 12. marts 2024 kl. 14.00-16.00.
Hvor: Herlev. Nærmere information om mødested og rute følger.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet. Der opkræves et no-show fee på 200 kr. ved udeblivelse. Arrangementet gennemføres, hvis der er minimum 10 deltagere.
 
Spørgsmål?
Kontakt erhvervsteamet på mail: erhverv@herlev.dk
 
Tilmeld dig her - senest den 1. marts 2024
 

Styrk din bæredygtige pendling med et klimatjek

 
Movia-Klimatjek er en hjemmeside udviklet af Movia, hvor transporten mellem bolig og arbejdsplads sammenlignes på parametrene klima, økonomi, tid og kalorier.
 
Klimatjek kaster lys over hverdagens valg med veldokumenteret fakta for, om turen tages med cykel, bil eller kollektiv transport. Du kan eksempelvis blive klogere på hvilken transportform, der er den billigste, hurtigste eller mindst klimabelastende.
 
Tag et klimatjek her
 

Brug AI og digitale værktøjer til at blive mere bæredygtig

 
Erhvervshus Hovedstaden inviterer til workshop den 29. februar, hvor du får et indblik i, hvordan andre har fået succes ved at bruge teknologi til at blive mere bæredygtige OG samtidig skabe en god forretning.

Du får en intro til de nyeste trends om grønne forretningsmodeller og inspiration til digitale værktøjer til rapportering. Mød andre virksomhedsejere, der selv har haft ønsket om at blive mere bæredygtig men ikke har vidst, hvordan de skulle komme godt fra start. De fortæller om deres overvejelser, digitale strategier og ”do’s and dont’s”.

Hvornår: Torsdag den 29. februar 2024 kl. 09.00-14.00
Hvor: Erhvervshus Hovedstaden, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø
 
Se programmet og tilmeld dig her
 
 

Events og workshops hos Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for dig, som er virksomhedsejer, med temaer som digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere. Du møder forretningsudviklere med ekspertviden, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage.

Klik på datoerne og læs mere om programmet:
Se flere tilbud fra Erhvervshus Hovedstaden
 

Brug for hjælp til rekruttering?

Hvis du har brug for hjælp til at finde en medarbejder, tilbyder Herlev Kommunes virksomhedsteam at hjælpe dig.

De vil også meget gerne komme på besøg og fortælle om dine muligheder for f.eks. løntilskud, virksomhedspraktik og fleksjob. Kontakt jobbutikken på tlf. 44 52 56 66 eller skriv til jobcenter@herlev.dk 
 

Kontakt Erhvervsteamet

Chefkonsulent
Birgitte Steenstrup Berchtold
Birgitte.Steenstrup.Berchtold@herlev.dk 
40 32 59 55
Erhvervskonsulent
Marie Haenschke
Marie.Haenschke@herlev.dk 
21 55 77 70